Sammendrag fra Ukesgolf runde 20 (10.09.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 13. Sep 2024

Hei PDSK'ere!

Denne runden var en real test av eget pågangsmot. Styrtregn, vindfullt og huttemei tu! Det skal ikke alltid være gøy. Allikevel dukket det opp 27 deltakere, og det er ekstremt sprekt! 

Vi begynner med Open der det var 5 deltakere denne runden. Jeg møtte rundens vinner på hull 13 under runden. Han ga meg en sårt nødvendig klem og sa "det eneste målet mitt i dag er å slå deg og Robert", og vet du hva Andreas Mathiassen?! Det gjorde du! Med utrolige -9 på runden i et vær som tilhører Vestlandet ga du juling til hele feltet! Gratulerer med en sinnsyk runde! Andreplassen gjør som han stort sett pleier å gjøre, og det er å spille bra! Jesper Braathen klinker til med dønn solide -6 på runden. Undertegnede (Sondre Elle) tar til takke med rundens tredjeplass med -3 på runden. 

Vi fortsetter med Dameklassen der det kun var 1 deltaker denne runden. Elina Iversen tar dermed en meget behagelig førsteplass. Deltakere eller ei spiller hun +20 noe som under forholdene vi ble servert er meget sterkt. Godt jobbet! 

I Viderekommen var det 8 deltakere denne runden. Jonas Budal Kostamo leverer sterkt og tar førsteplassen med +1 på runden. Det spekuleres i om hans nordnorske aner gir han fordeler under værforhold som dette. Kun en teori foreløpig, og uansett veldig godt spilt! Andreplassen deles mellom Jørgen Strømstad og Ardian Bujupaj som begge spiller solide runder på +2. Kun ett kast bak der igjen finner vi Theo Olsen på fjerdeplassen. Viderekommen har virkelig vært jevn i år og det er veldig gøy å se! 

I Nybegynnerklassen er det ensomt som Magne Strimp som er eneste deltaker denne runden. Han dermed en behagelig seier med sin runde på +14

I Master var det 7 deltakere denne runden. Jon Espen Kolstad briljerer feltet og tar seieren med sterke -2 på runden. Andreplassen går til nok en deltaker med nordnorske aner, nemlig Vidar Halvorsen. Hans solide runde på sikrer andreplassen med god margin. Teorien om "nordinger" og fordel i drittvær styrkes! Magnus Skrabeklev ror inn tredjeplassen med en solid runde på +5

Til slutt er det Juniorklassen der det var 5 deltakere denne runden. Førsteplassen deles mellom Finn Skrabeklev og Noah Reis Eriksen som begge stempler inn sine respektive runder på +6. Tredjeplassen går til Eirik Grotnæss Einarsen som spiller +9 på runden. 

_______________________________________________________________________________________________________

- Vi fikk en ace denne runden. Lars Johansen setter sin første ace noensinne med et vakkert kast som ikke hadde noen andre planer enn å gå rett i kurv! Hull 12 var hullet som ble acet. Gratulerer Lars! (Aceguden Vidar Halvorsen stod tilfeldigvis på teepad på hull 16 så det er mulig det er noe black magic derfra). 

- Hull 7 så kun 1 birdie denne runden, og det var det Jørgen Strømstad som klarte! Bra jobba!

- Kun 1 spiller satte putten fra DZ på hull 10 denne runden. Puttekongen heter Noah Reis Eriksen! Bra putt! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.