Sammendrag fra Ukesgolf runde 21 (17.09.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 20. Sep 2024

Hei PDSK'ere!

SISTE runde av årets ukesgolf ble gjennomført på tirsdag, og for en kamp det var! Det var flere jevne klasser i år som førte til at den siste runden var avgjørende for mange. Eksempelvis lå undertegnede på en ukomfortabel tredjeplass før denne runden, og gikk inn for en heidundrende avslutningsrunde som med litt flaks kunne gi andreplass. Det fungerte dårlig da sniken jeg hadde bak meg i sammendraget ikke gir seg på tørre møkka og spiller som en helt! Dermed endte undertegnede sammenlagt på en fjerdeplass fremfor en potensiell andreplass. En utrolig artig kamp og vel fortjent fra spilleren som vil bli nevnt litt senere. 

Forholdene var ganske bra, og spesielt sammenlignet med de siste ukesgolfene vi har hatt. Det var hele 51 deltakere denne runden, og det er veldig gøy å se så sent i sesongen. 

Vi begynner med Open der det var hele 14 deltakere denne runden. Den tidligere nevnte sniken er Anders Kristian Westgård Pedersen som bestemte seg for å ta en liten tur hjem fra studiene og vise spillere i Grenland hvem som egentlig er sjef! En ekstremt sterk spiller og et voldsomt talent. Han spiller utrolige -11 på med to bogeys og får en vel fortjent 1017-rated runde! Som tilleggsinfo spilte han ukesgolf i Skien dagen etter og fulgte opp med en 1022-rated runde der. Fantastisk bra spilt! Undertegnede (Sondre Elle) tok rundens andreplass med -8 på runden. Jon Daniel Hegna Hagen klinker til med solide -6 på runden og tar rundens tredjeplass. Bra spilt!

I Dameklassen var det 3 deltakere denne runden. Mari Mo har allerede sikret seier i sammenlagten, men tar turen for å vise hvorfor. Hun spiller +14 på runden og tar rundens seier. Bra spilt gjennom sesongen, Mari! De neste to deltakerne stilte helt likt på poeng sammenlagt inn mot siste runde som gjorde denne runden helt avgjørende. Charlotte Holtsdalen og Elina Iversen kjempet til siste slutt om andreplassen sammenlagt, og rundene dems var ekstremt jevne. Charlotte Holtsdalen forsvarer andreplassen sin både i denne runden og sammenlagt med +22 på runden. Dette var kun ett kast foran Elina Iversen sin runde. For en kamp dere har gitt oss, og veldig bra spilt fra begge to!

I Viderekommende var det 8 deltakere denne runden. Jørgen Strømstad cruiser inn over målstreken med en råsterk -5 på runden. Førsteplass både denne runden og i sammenlagten. Bra jobba! Kevin Brettvik fortsetter å imponere og har allerede tatt steget fra nybegynner til viderekommende i løpet av sesongen. Han tar en fortjent andreplass med solide -2 på runden. Sondre Berdal tar dagens tredjeplass med +2 på runden. Bra spilt alle sammen!

I Nybegynner var det 10 deltakere denne runden. Joacim Oxum tar førsteplassen og leverer en knallsterk runde på +4. Bra spilt. Even Løfsgaard tar andreplassen med ny personlig rekord på banen og den høyeste rangerte runden hans så langt. Han spiller sterke +6 og sikrer seg tredjeplassen sammenlagt. Bra jobba! Rundens tredjeplass deles mellom Vegard Grindstuen og Marius Myrstrand som begge spiller gode runder på +7. Bra spilt!

I Master var det 10 deltakere denne runden. Terje Eriksen klinker til med en solid runde på -4 og tar en komfortabel førsteplass, og sikrer seg med dette tredjeplass sammenlagt. Bra jobba! Jon Henning Bergane spiller en god runde på -1 og tar rundens andreplass. Rundens tredjeplass deles mellom Magnus Skrabeklev og Finn Erik Einarsen som begge spiller solide runder på 0. Finn Erik spiller sin nest høyeste rangerte runde som er veldig bra! Gratulerer og godt spilt!

I Juniorklassen var det 6 deltakere denne runden. Finn Skrabeklev tar en overlegen førsteplass med en kruttsterk runde på -7. Han sikrer seg også førsteplassen sammenlagt. Veldig bra spilt gjennom sesongen Finn! Noah Reis Eriksen leverer også sterkt! Runden hans på -2 sikrer andreplassen denne runden. Eirik Grotnæss Einarsen spiller en solid runde på -1 og tar dermed rundens tredjeplass. Han sikrer seg også tredjeplassen sammenlagt. Veldig bra spilt av alle i junior denne sesongen. Gøy at vi har så mye ungt talent i klubben vår! 

_____________________________________________________________________________________________________

- Vi fikk en eagle på hull 14! Det tilhører sjeldenhetene. Apropos talentfulle juniors, Eirik Grotnæss Einarsen klinker til! Gratulerer!

- Hull 4 så kun to birdies denne runden. Anders Kristian Westgård Pedersen og Magnus Lie sanket disse. Bra jobba!

- Hull 7 spilte som det vanskeligste hullet med et snitt på 1,2 kast over par. Anders Kristian Westgård Pedersen og Sondre Elle sanket de to birdiene var på runden. Gratulerer til oss! 

- Kun 1 spiller satte putten fra DZ på hull 10. Det var Kai Kiønig Bortne. Bra putt! 

- Espen Lostdisc Esse ble vinner av CTP på hull 10. Gratulerer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.