Sammendrag fra Ukesgolf Runde 19 (03.09.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 6. Sep 2024

Hei PDSK'ere!

Fysj for et vær vi hadde denne runden. En god dose vind og alt for mye regn, men fortsatt mange deltakere. Det kreves litt for å stoppe denne gjengen fra å kaste plastikk! 

Denne runden var det totalt 27 deltakere som pakket seg inn i regntette klær og klare til kamp!

Vi begynner med Open der det var 8 deltakere denne runden. Resultatmessig kan det se ut som at Robert Madsen og Jesper Braathen spilte på en annen dag enn det resten av oss gjorde. Førsteplassen deles mellom dem der de begge klarte å spille utrolige -7 på runden. Det er bra jobba! Andreas Mathiassen gjør også en solid figur der han stempler inn en solid runde på -3 og dermed tar rundens tredjeplass! 

Dameklassen kunne skilte med 2 deltakere denne runden. To deltakere som kjemper iherdig om andreplassen sammenlagt for årets ukesgolf. Elina Iversen spiller en solid runde på +20 og stikker av med rundens førsteplass. Bra jobba! Andreplassen går til Charlotte Holtsdalen som smeller til med en god runde på +23. Veldig jevnt mellom disse to spillerne, og det er både gøy og spennende å se kampen mellom disse to krigerne!

I Viderekommen var det 7 deltakere denne runden. Theo Olsen trekker det lengste strået og spiller en meget solid runde med forholdene tatt i betraktning. Han tar førsteplassen med -1 på runden. Like bak finner vi Omar Martin Mortensen som tar rundens andreplass med en solid runde på 0. Klassen fortsetter å være jevn som rakkern i da Jørgen Strømstad tar tredjeplassen med +1 på runden. Kun to kast som skiller førsteplass fra tredjeplass. Godt kjempet! 

I Nybegynner var det bare 3 deltakere denne runden. Mats Gulliksen smeller til med en sterk runde på +8 og tar denne rundens førsteplass. Magne Strimp havner bare et par knepp bak med sin gode runde på +10, men må nøye seg med en andreplass denne runden. Lars Roar Omlandseter tar rundens tredjeplass med +15 på sin runde. Godt spilt alle sammen!

Over til Master der det var 6 deltakere denne runden. Terje Eriksen leverer sterkt og tar en solid seier med -3 på runden. Stian Sandersen fortsetter med pallplasseringer og tar rundens andreplass med en sterk runde på -1. På tredjeplass finner vi Jon Espen Kolstad med på runden. 

Vi avslutter med Juniorklassen der det kun var 1 deltaker denne runden. Denne seieren skal du få Simon Johnsen. Konkurrenter eller ei leveres det en respektabel runde på +8 og en vel fortjent seier. 

_______________________________________________________________________________________________________

- Det er sjeldent det kun blir 2 birdies på Hull 6, men det var tilfellet denne runden. Robert Madsen og Theo Olsen ordnet det! Bra jobba!

- Hull 16 så kun 1 birdie denne runden. Det var i all beskjedenhet undertegnede som rappet den! 

- Denne runden var det 0 birdies på hull 4,5 og 7. Det pleier ikke å være flust med birdies på disse hullene, men sjeldent at det ikke finnes noen!

- Det var kun 1 deltaker som satte putten fra DZ på hull 10: Felix Marshall Thorkildsen, du er flink til å putte! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.