Sammendrag fra VT-tour Skien og Porsgrunn (27.07.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 31. Jul 2024

Lørdag 27.07.2024 var det duket for Vestfold og Telemark sin gjeveste turnering og tour, og denne runden fikk vi i Grenland gleden av å arrangere denne. Feltet deles i to etter klasser der noen klasser spiller to runder Skien, mens de resterende klassene spiller to runder Heistad (Porsgrunn).

Vi begynner med spillerne som spilte Skien først, og her er et sammendrag fra runde 1:

I MPO runde en går feltet hardt ut! Skiensgutta viser klart og tydelig hvem som er på hjemmebane. Etter runde en er det de lokale heltene Marius Christensen og Jonas Pettersen som leder feltet med hver sin hinsides runde på -4! Det er sterkt. Denne scoren får også Magnus Torget Moseng som har tatt turen fra Lier. Bra spilt! Ledelsen er riktig nok ikke trygg, for kun ett kast bak ligger det en drøss med spillere. Blant annet ligger Jon Innleggen, Heine Bø og Felix Marshall Thorkildsen og puster lederne i nakken. Av våre kjære PDSK'ere avslutter Sander Svardal og Anders Kristian Westgård Pedersen sterkt med -1 etter første runde og er i aller høyeste grad med i spillet for seier! 

Over til MP40 som også er et felt fylt med lokale delikatesser fra Skien finner vi Tor Erik Isaksen som ender sin første runde på utrolige -4. Noen knepp nedenfor finner vi Ronny Andersen og Henrik Skjønstad som i likhet med Tor Erik representerer Skien med sine sterke runder på -1. Erik Frøyd fra Larvik leverer også inn en sterk førsterunde på -1. Fra PDSK har vi Terje Eriksen som leverer +4 på runden som er et godt resultat, men som dessverre ikke holder til lead card eller chase card runde to. 

Så går vi til MP50 der vi finner salig blanding fra Vestfold og Telemark i toppen av feltet! Legenden fra Sandefjord, Ken Strøm, leder etter første runde med en solid runde på -1. Like bak finner vi vår egen Jon Henning Bergane med en sterk runde på 0. Med +1 på runden finner vi også en av våre egne, nemlig Verner Jenssen som definitivt er med i kampen om førsteplass. På +3 finner vi kongen av Skien, Jon Espen Kolstad som også i aller høyeste grad holder seg relevant i kampen inn mot runde to. 

Sistemann ut i Skien er MJ18 der Ole-Jakob Greger-Solberg fra Tolvsrød tar ledelsen med en knallsterk runde på -2. Kun ett kast bak finner vi Erlend Astrup Kaurel fra Horten. Vår egne Noah Reis Eriksen slenger inn en knallgod runde på 0 og holder seg med i kampen videre! Noah deler foreløpig tredjeplass med Alexander Sørensen fra Sem. 

_______________________________________________________________________________________________________

Her er et lite sammendrag fra runde 1 spilt på Heistad:

Vi begynner med FPO der vår kjære Mari Mo åpner knallsterkt med +5 på runden og tar dermed ledelsen etter første runde. Maja Gran Erke fra Fornebu lusker like bak med +7 på runden. Vår kjære Anna Aas Bamle leverer også sterkt og ligger kun 1 kast bak Maja, og dermed en foreløpig tredjeplass etter runde 1. Jannicke Heia-Sannerholt holder seg også i kampen med +9 på runden. Feltet er utrolig jevnt i FPO etter første runde! 

Videre til MA3 der det kommer noen voldsomme resultater! Ruben Andersen fra Bergen skaper seg en solid ledelse med en drøy runde på -10. Mikkel Pettersen fra Sandefjord følger opp med en kruttsterk runde på -7. På delt tredjeplass finner vi to av våre egne, Sigurd Kvandal og Kim Vonka Nilsen som begge leverer to gode runder på -2

I FA3 har vi kun to deltakere og lederen etter runde 1 er Rita Cabilan Just Olsen fra Oslo med en solid runde på +11. Andreplassen etter runde 1 er Bjørg Eva Steinsholt fra Larvik med gode +24 på runden. 

Vi fortsetter med MA4 der Joakim Haaland fra Andebu og Kristian Nilsen fra Sandefjord deler ledelsen etter runde 1 med sine sterke runder på -3. Jørgen Strømstad fra Skien/Porsgrunn ligger like bak med sin solide runde på -2. Denne andreplassen deler han med Kim Aulie fra Gjettum. 

I MJ15 er det Tobias Steingrimsen fra Kongsberg som tar ledelsen etter runde 1 med en solid runde på +1. Magnus Bermingrud fra Vestfossen ligger like bak med sin gode runde på +2. På en foreløpig tredjeplass etter første runde finner vi Rhinn Heia-Sannerholt fra Tjodalyng med sin gode runde på +7

_______________________________________________________________________________________________________

I denne seksjonen av sammendraget tar vi topp 3 klasse for klasse:

MPO: Det var spesielt én spiller som ikke skrudde på bremsene i runde 2, og det var Jon Innleggen fra Skien. Med en solid runde på -3 i runde 1 og en like solid runde 2 med -2 vinner han med -5 totalt for dagen. Gratulerer med veldig solid og godt spill, Jon! Marius Christensen fra Skien startet med en fantastisk runde på -4 og spilte 0 på runde 2 som i mine øyene er et veldig respektabelt resultat i Skien! Marius tar dermed en solid andreplass i turneringen. På delt tredjeplass finner vi Eivind Røgeberg Haakonseth fra Sandefjord og Felix Marshall Thorkildsen fra Skien som begge klinker til med solid på runde 2. 

FPO: Etter en jevn runde 1 i FPO ble det en del omrokkeringer i feltet etter runde 2. Vår egne Anna Aas Bamle stikker av med førsteplassen med solide +5 på runde 2 og +13 totalt i turneringen. Gratulerer så mye Anna med fenomenalt spill! Andreplassen deles mellom Maja Gran Erke og vår egne Mari Mo som begge ender +14 totalt. Kjempebra plassering og spill av jentene i PDSK! Dette er vi stolte av! Jannicke Heia-Sannerholt er ikke langt unna resten av feltet med sin endte turnering på +19 totalt. Bra spilt alle sammen!

MP40: Tor Erik Isaksen fortsetter sitt solide spill i runde 2, og stempler inn en kontrollert runde på 0, og ender -4 totalt og tar seieren! Gratulerer så mye med seier og med to dønn solide gjennomførte runder! Henrik Skjønstad gjør et stort byks i runde 2 og ender runden på sterke -2. Dette holder nesten til omspill, men akkurat ikke. Han ender -3 totalt, og det er en kjempeprestasjon! Tredjeplassen deles mellom Tony Rene Asmyhr fra Tønsberg og Tommy Fosland fra Tjøme som begge ender på solide +2 totalt. 

MP50: Denne klassen har undertegnede gledet seg til! Vår egne Verner Jenssen knuser all motstand, spiller kontrollert og stabilt. Han spiller +1 på runde 1 og runde 2, og ender dermed på solide +2 totalt! Dette holder til seier med god margin og det er fantastisk gjennomført av Verner Jenssen. Gratulerer så mye! Men det kommer mer! Vår egne Jon Henning Bergane seiler seg inn på andreplassen med +5 totalt i turneringen. Kjempebra jobba og gratulerer! Jon Espen Kolstad sørger for nok en solid plassering for Skien da han tar tredjeplassen med +6 totalt. 

MA3: Mikkel Pettersen som lå på en god andreplass etter runde 1 fortsetter storspillet i runde 2 og ender turneringen -8 totalt og tar dermed seieren i MA3. Gratulerer så mye med en solid prestasjon! Vår egne Sigurd Kvandal leverer utrolige -3 på runde 2 og sniker til seg andreplassen med -5 totalt i turneringen. Veldig bra jobbet og gratulerer med andreplass! Kasper Gisti fra Sande spiller en utrolig runde 2, og stempler inn heftige -6 på runden. Han tar dermed tredjeplassen med -3 totalt i turneringen. Bra jobba alle sammen!

FA3: Rita Cabilan Just Olsen som hadde ledelsen etter runde 1 fortsetter det gode spillet hennes og sikrer seg seieren med +28 totalt. Gratulerer så mye med seieren! 

MA4: Jørgen Strømstad sparer virkelig ikke på kruttet i runde 2. Med utrolige -7 på runden ender han -9 totalt og tar en overlegen seier i MA4. Gratulerer så mye med solid spill Jørgen! Kim Aulie fra Gjettum leverer en sterk runde 2 på -3 og ender på en komfortabel andreplass med -5 totalt. Kristian Nilsen fra Sandefjord tar en god tredjeplass med -1 totalt i turneringen. 

MJ18David Grasbekk fra Vestfossen spiller en dønn solid runde 2 der han klinker til med -2. Dette resulterer i en overlegen seier og -1 totalt i turneringen. Kjempebra jobbet og gratulerer så mye med seieren! Alexander Sørensen fra Sem og Erlend Astrup Kaurel fra Horten deler andreplassen med +3 totalt i turneringen. Bra jobbet alle sammen!

MJ15Til tross for at det kun var 3 deltakere i denne klassen byttet alle deltakerne plassering etter endt runde 2. Magnus Bermingrud spiller solide -1 på runde 2 og ender dermed +1 totalt og tar seieren med god margin! Gratulerer så mye seier og solid spill gjennom turneringen! Rhinn Heia-Sannerholt klatrer seg opp til en andreplass totalt etter en solid runde på 0, og +7 totalt i turneringen. Tobias Steingrimsen tar tredjeplassen med +15 totalt i turneringen. Bra spilt alle sammen!




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.