Sammendrag fra ukesgolf runde 11 (09.07.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 16. Jul 2024

Heisann PDSK'ere! 

Siden det er tirsdag og runde 12 fyres løs senere i dag så får dere bruke dette sammendraget til å skrape sammen motivasjon og engasjement inn mot kveldens runde!

Det var 46 deltakere denne runden klare til kamp! Værforholdene var alt i alt ganske gode til tross for den faste vinden vi pleier å ha i Lundedalen.

Denne gangen tenker jeg vi endrer litt på rekkefølgen og starter med Juniorklassen der det var 2 deltakere denne runden. Øverst i klassen finner vi Alvi Bratsberg som spiller en strålende runde på +5. Det ser ut til at dette er kun hans 6. gjennomførte metrixrunde så dette er veldig bra! Godt jobbet! På andreplassen like bak finner vi Noah Reis Eriksen med en god runde på +7. Meget jevnt i juniorklassen denne runden!

Videre over til Masterklassen der det var 10 deltakere denne runden. Her fikk vi servert en delt seier mellom forehand-kongene Stian Sandersen og Jan Henning Gustavsen som begge stempler inn to solide runder på -1. Bra jobba! Tredjeplassen går dermed til Jon Henning Bergane som leverer en god runde på 0.

Neste ut er Nybegynnerklassen der det var 10 deltakere denne runden. Benjamin Eriksen tar førsteplassen med en solid runde på +6. Like bak ligger Pål Male og lusker som dermed tar andreplassen med sin gode runde på +7. Tredjeplassen deles mellom Mats Gulliksen og Thor Christer Eikeland som begge leverer inn sine respektive runder på +12

Over til Viderekommen der det var 9 deltakere denne runden. Theo Olsen tar en svipptur ned i viderekommende for å vise hvem som er sjef og tar rundens seier med sin sterke runde på +1. Rundens andreplass deles mellom Dag Einar og Lars Espedalen som begge klinker inn sine gode runder på +2

Neste ut er Dameklassen der det var 4 deltakere. Mari Mo er tilbake og det synes. En kjemperunde på +5 sikrer seieren denne runden med god margin. Charlotte Holtsdalen tar en sterk andreplass med sin gode runde på +19. Rundens tredjeplass går til Kristina Sofie Aass Edvardsen med hennes sterke runde på +24. Godt spilt alle sammen! 

Siste klasse ut i dagens sammendrag er Open der det var 11 deltakere denne runden. Jesper Braathen fortsetter å levere og sikrer nok en seier med rundens beste score på -9. Undertegnede(Sondre Elle) tar andreplassen med -7 på runden. Tredjeplassen deles mellom Mats A. Brog og Thomas Aske som begge leverer gode runder på -2

_______________________________________________________________________________________________________

- Hull 4 så kun en birdie på dagen og det var Ardian Bujupaj som ordnet denne! Bra jobba! 

- Hull 16 så også kun en birdie på dagen og denne var det Jesper Braathen som sanket! Bra spilt!

- Hull 5 så ingen birdies denne runden. Dette må endres under kveldens runde. 

- Det var kun hull 12 og 15 som spilte under par i gjennomsnitt denne runden. 

- 30 spillere av 46 bommet øya på hull 10 denne runden, men det var kun 2 spillere som satte putten fra DZ. Puttekongene er Pål Male og Magnus Versvik! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.