Sammendrag fra ukesgolf runde 4 (21.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 26. Mai 2024

Heisann PDSK'ere! 

Det er tid for et nytt sammendrag. Denne gang fra runde 4 av ukesgolfen. Heistad serverte oss nok en gang upåklagelige forhold. Nesten litt for gode forhold da man tidvis ble fullstendig blendet på teepad, men det ser ikke ut til å stoppe denne gjengen! 

Det var hele 61 deltakere på denne runden, og det er enormt! Veldig gøy at ukesgolfen i Porsgrunn er såpass populær! 

Vi starter som vanlig med Open der det var 14 deltakere! Øverst på tronen finner vi Jon Daniel Hegna Hagen med en råtass av en runde! -8 sikrer førsteplassen i Open og er denne rundens høyeste score som deles med Finn Skrabeklev(Junior). Fantastisk bra spilt Jon Daniel! Andreplassen deles av Jesper Braathen og Johannes Kise som begge leverer en knallsterk runde på -7! Foreløpig i år ser vi det skifter stort mellom navnene som havner på pallplass og det er veldig gøy! Mange sterke konkurrenter i samtlige klasser i år.

Videre seiler vi over til Dameklassen der det var hele 7 deltakere denne runden! Det er et solid antall spillere, men vi har fortsatt plass til mange flere! Øverst finner vi ei som mistenkes for å ha flyttet inn på førsteplass og bosatt seg der, nemlig Mari Mo. 3x back to back førsteplasser på Mari nå som fortsetter å levere solide runder gang på gang! Med +6 på runden sikrer hun seg denne rundens førsteplass! Hakk i hel kommer Anna Aas Bamle med en sterk runde på +9! Forhåpentligvis ser vi Anna oftere på banen fremover med talentet hun innehar! På tredjeplassen denne runden finner vi Charlotte Holtsdalen som stadig bykser nærmere og nærmere toppen! Hu stemplet inn en sterk +16 på runden, og med det hennes høyeste rangerte runde på metrix! Kjempegodt jobba damer! På tampen er det på sin plass å gratulere Heidi Andreassen med sin første gjennomførte metrix-runde! Håper det ga mersmak! Det er veldig sporty gjort og vi oppfordrer flere til å gjøre det samme! 

Vi beveger oss til Viderekommen der det var hele 15 deltakere denne runden! Øverst på tronen finner vi Jørgen Strømstad som klinker til med viderekommens eneste minusrunde på -1! Knallsterkt levert! Kun ett kast bak ligger Ardian Bujupaj og lurker! Han tar dermed en god andreplass med en veldig godt levert runde! Noen knepp bak med +2 på runden har vi Sondre Kaldhussæter-Knutsen og Mathias Wangen! Det er godt å se at kampen lever i så mange klasser!

I Nybegynner er det 4 deltakere denne runden. På topp troner Eivind Straume med en kruttsterk runde på +7! Hans nest høyeste rangerte runde og over 50 poeng over egen rating. Det er sterkt levert! På andreplass havner Joacim Oxum med en god runde på +10! Det er ikke mange kast som skiller her! Tre knepp bak Joacim igjen finner vi Even Løfsgaard med en solid runde på +13. Nok en spiller som setter ny PR i turnering. Dette er Evens høyest rangerte runde, så langt! Godt spilt alle sammen!

Masterklassen stiller med det største feltet i dag med hele 16 deltakere! På topp har vi kongen av skins, Stian Sandersen med en kruttsterk runde på -6! Det repeteres: Hans høyeste rangerte runde på de siste 16 registrerte turneringene! Godt jobba Stian! Andreplassen går til Terje Eriksen som leverer en sterk runde på -4! Alltid en konkurrent man regner med å se på pallen det her! På en delt tredjeplass havner Verner Jenssen og Jon Henning Bergane med sine respektive runder på -2! Godt levert dere! I masternes Jon vs. Jon tar Porsgrunns Jon et poeng på Skiens Jon i denne runden. 

Vi sparer det beste til slutt som er Juniorklassen. Her var det 5 deltakere denne runden. Muligens en liten spoiler fra tidligere i referatet her, men kongen av denne runden er Finn Skrabeklev som klinker til med utrolige -8 på runden! Til ingens overraskelse er dette hans høyeste rangerte runde. Kjempebra spilt! Noen knepp nedenfor finner vi Simon Johnsen som også spiller en dønn solid runde på -2! Men når Finn er ute av kontroll er det lite som kan gjøres for å stoppe birdietoget! På en delt tredjeplass finner vi Noah Reis Eriksen og Eirik Grotnæss Einarsen med sine gode runder på +1! 

_______________________________________________________________________________________________________


- Oskar Lunde serverer oss en Ace på hull 18! En veldig sterk ace og undertegnede kan vitne på at den discen skulle ingen andre steder enn rett i kurv! Gratulerer!

- Rundens vanskeligste hull var #5 og #7. Begge spilte i snitt over 1 kast over par.

- Rundens enkleste hull var #12 og #15. Begge spilte 0,4 kast under par.

- Hele 39 spillere bommet øya på hull 10 denne runden, og kun 2 spillere satte putten fra DZ. Bra putta Oskar Lunde og Stian Sandersen! 





Dugnader på Kjølnes

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 26. Mai 2024

28. juni har vi tillatelse til å åpne banen på Kjølnes. Om vi får til dette avhenger av dugnadsinnsatsen til klubben nå på slutten.

Hva er gjort?

  • Banen er godkjent for bygging
  • Fairways er hugget klar, og fliset opp.
  • Kurver er bestilt (9 av kurvene har ankommet)
  • Kunstgress er i bestilling
  • Rammene til 9 teepads er snekret ferdig.

Hva er målet ved åpning?

  1. 18 spillbare hull
  2. Sikkerheten er ivaretatt

Planen er å bygge noen teepads før åpning, men i størst mulig grad benytte oss av midlertidige utkastområder. Dette for å teste ut hva som fungerer, før vi bygger teepads. Midlertidig skilting. Når vi har funnet layout som funker lager vi permanente teesigns.

Hva slags bane kan du forvente? 

Nybegynner/viderekommende bane som kanskje kan sammenlignes litt med Bugården i Sandefjord. Det blir en blanding av åpne hull og litt skog. Er du kjent på Kjølnes vil banen starte nord nor kunstrgressbanen og følge Leirkupp bort til Porsgrunn VGS. Etter en runde inn på området rundt studentboligene vil den følge Leirkupp tilbake til Kjølnes ungdomsskole. Før den avsluttes nede ved Leirkupp igjen.

Hvorfor bygger vi denne banen?

Vi ønsker å tilby aktiviteten vår til enda flere av Porsgrunns befolkning. Mer folkehelse, og mest sannsynligvis også flere medlemmer og aktive utøvere. I tillegge er det viktig for klubben å kunne tilby en aktivitet hele uka, når vi har begrensninger på Heistad. Om denne banen blir vinteråpen har vi ikke tatt stilling til enda. Vi tenker å trå varsomt ved vår inntreden på nytt område. La naboene bli kjent med oss, forsikre oss om at sikkerheten blir ivaretatt osv. Planlegger derfor ingen konkurranser der pr nå. Vi ønsker å prøve oss frem.

Hva gjenstår?

  • Sette opp kurver - en gen gjeng vil gjøre dette
  • Bygge teepads - snekkerlaget med Espen Esse, Tommy Jacobsen og Kim Aakre har sagt seg villige til å bygge de vi trenger for å kunne starte opp (stor hyllest og takk til dem!!!)
  • Lage mandoplanker og OB-pinner - her kan DU bidra!
  • Rydde fairways for søppel og vegetasjon - her kan DU bidra!

Vi setter derfor opp følgende organiserte dugnader de neste 2 ukene:

8. Juni kl 10.00 - 16.00 på Kjølnes - Her trenger vi mange folk med kantklippere, hekksakser, river spader og trillebår. Klubben stiller med mat og drikke kl 13.00. 

30. mai og 6. juni kl 17.00-20.00 i Bjørkedalvegen 234 (på gården hos Kjetil Fosse). Her trenger du kun å ha på klær til å male i. Vi lager mandoplanker, OB-pinner, og muligens noen skilt.

Vi oppretter arrangement i idretten online for alle medlemmer.  Selvfølgelig er også dere som ikke er medlemmer velkomne. Send oss gjerne en melding om du kommer for matbestillingen 8. juni.

Dugnader er en fin måte å treffe likesinnede kastere på så hiv deg med!

Vi sees! En kraftinnsats nå, så har vi en ny bane å spille på om ikke så lenge!!

Styret

PDSK






Sammendrag fra ukesgolf runde 3 (14.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 15. Mai 2024

Hei og hopp PDSK'ere!

Det er tid for sammendrag fra ukesgolfens 3. runde. Heistad disket opp med glimrende værforhold, så her nytter det ikke å klage på vind, regn eller andre værmessige omstendigheter! Den eneste unnskyldningen som godtas er heteslag, for det var en sabla varm og deilig dag å spille frisbeegolf! 

55 spillere møtte opp til denne rundens ukesgolf. Veldig gøy at antall spillere er såpass høyt og stabilt! 

Vi starter med Open der det var 17 deltakere! Øverst på tronen finner vi Jesper Braathen som snekrer sammen en kjempesterk runde på -9 med kun 1 bogey. Bra spilt! Denne rundens andreplass er delt og går til Even Gulliksen og Are Karlsen som begge klinker inn en dønn solid -7 på runden! Det godt levert! 

Videre til Dameklassen finner vi 5 deltakere! Det er veldig godt oppmøte, men vi har plass til mange flere! Mari Mo fortsetter å imponere og klinker inn runde etter runde som topper klassen! Denne runden var på solide +8 som holder til en knepen seier! Kun 2 kast bak finner vi Anna Aas Bamle på denne rundens andreplass. Det er jevnt i toppen og det er veldig gøy! Rundens tredjeplass går til Charlotte Holtsdalen som leverer en solid runde på +22. Godt jobba! 

I Viderekommen var det 10 deltakere denne runden med en het og jevn toppkamp! Det blir delt førsteplass denne runden, og spillerne er: Kristoffer Erichsen og Sondre Berdal. De begge leverer knallsterke runder på -5 og sikrer denne rundens seier med god margin. 3 kast bak finner vi Magnus Versvik som tar dagens tredjeplass! Det er en sterk runde av Magnus, men det holder dessverre ikke til seier denne runden. 

I Nybegynner er det 6 deltakere i denne runden. John Kristian Grønli gjør rent bord og herjer med feltet med sin knallsterke runde på -1. Sander Todal tar en klar andreplass med en god runde på +8. Noen knepp nedenfor med en bra runde på +12 finner vi Joacim Oxum. Godt spilt alle sammen! 

Masterklassen hadde hele 13 deltakere denne runden. Øverst på pallen finner vi legenden i PDSK, Oliver Halliday med sin sterke runde på -4. Godt spilt! Kun 1 kast bak finner vi både Terje Eriksen og Jon Espen Kolstad som dermed deler denne rundens andreplass. Jon Henning Bergane taper dermed denne rundens Jon vs. Jon med kun ett kast! En kamp det virkelig er verdt å følge med på!

I Juniorklassen var det 4 deltakere denne runden. Spenningen fortsetter i denne klassen da det er mange jevne resultater her! Førsteplassen går til Finn Skrabeklev som leverer en sterk runde på 0. Kun ett kast bak Finn ligger Simon Johnsen og lusker med sin gode runde på +1. Noah Reis Eriksen stikker av med denne rundens tredjeplass med en solid +3 på runden. Det er ikke mange kast som skiller her så dette blir spennende å følge med på videre. Godt spilt alle sammen!

_______________________________________________________________________________________________________

- Kristoffer Erichsen klinker til med en ace på hull 2 denne runden! Ikke den mest vanlige acen så det liker vi! Gratulerer så mye!

- Fryktede hull 5 så kun 1 birdie denne runden, og det var sjefen fra Kragerø, Are Karlsen! Gratulerer!

- Rundens enkleste hull denne runden var #15! 0,3 kast under par i snitt og så 23 birdies!

- Rundens vanskeligste hull denne runden var #7 nok en gang! Dette hullet snittet på 1,2 kast over par. Det var kun 2 birdies på hull 7 denne runden og det var Sander Svardal og Even Gulliksen. Gratulerer!

- Dagens CTP-vinner (hull 3) var Jesper Braathen! Gratulerer!





Sammendrag fra KM i Pargolf (11.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 13. Mai 2024

Heisann PDSK'ere! 

I helgen ble klubbens beste pargolfere kronet i årets klubbmesterskap for pargolf! KM betyr alltid noe ekstra da klubbens medlemmer er samlet og gir jernet for å nå til topps i sin klasse. Oppmøtet var upåklagelig som vanlig, og hele 56 spillere (28 par) møtte opp til helgens turnering!

Vi fikk servert strålende vær hele dagen, og til alle dere som glemte solkrem: Vi er flere som gjorde det og vi angrer! 

Runde 1:

I Open var det 15 makkerpar klare til kamp i Best shot. Dette er formatet der det forventes høyest score, og det skulle vi jammen få! Ledende etter runde 1 var Andreas Ekelund og Sondre Elle (undertegnede) med -16 på runden. Undertegnede er heldig som har med seg en kruttønne av en makker som sørger for at vi starter med eagle på hull 7. I tillegg fikk undertegnede en ace på hull 15. Da blir det score! Til tross for alt dette ligger Sander Svardal og Oskar Lunde hakk i hel bare 1 kast bak med dems solide runde på -15. Disse gutta er en kjent kombo når det gjelder pargolf og like farlige hver gang. Med 15 birdies og kun 3 hull på par legger de et godt grunnlag inn mot runde 2. Tredjeplassen etter runde 1 er makkerparet som såvidt mistet seieren i fjorårets KM i pargolf under omspill, nemlig Espen Esse og Tommy Jacobsen. De holdt scorekortet bogeyfritt med sterke -13 på runden. Alt ligger til rette for en meget spennende runde 2!

I Amatør var det 11 makkerpar som kjempet for klubbtittelen. I denne klassen er det enda jevnere etter runde 1. Omar Martin Mortensen og Pål Løvdal klinker til med en bogeyfri runde på -7 som er en veldig solid score. Oddgeir Kolseth og Thomas Larsen ønsker ikke å gjøre det noe dårligere og velger derfor å tangere scoren på -7 etter runde 1, og dette med 2 bogeys. Det er imponerende! Kun et lite knepp bak finner vi Kai Runar Kvernberg og Mathias Grønstad solide -6. Gøy å se et comeback fra disse gutta som tidligere har spilt en god del, men ikke så mye nylig. Som tidligere nevnt er det ekstremt jevnt i klassen, og det understreker Even Selander og Patrick Selander som også ender med solide -6 etter runde 1. Spenningen lever etter denne runden!

I Mixed var det 2 makkerpar som kjempet med nebb og klør om tittelen! Radarparet Anna Aas Bamle og Even Gulliksen leverer en knallsterk runde på -8 med kun 1 bogey. Ingen av disse spillerne er fremmed for gode resultater da Anna leverer solide runder i dameklassen og Even leverer solide runder i Open til vanlig. Skummel kombo det her! På andreplass etter runde 1 finner vi Charlotte Holtsdalen og Christoffer Ajer Leerstang på en god og symmetrisk runde på 0. Med hele 6 birdies spiller de veldig mange gode hull under runden, men dessverre ble det også 6 bogeys på runden. Uansett kan alt skje i alternate!


Runde 2:

Dette er runden hvor alt kan skje! Alternate shot er kjent for å legge litt ekstra press på hvert kast da makkerne må kaste annenhvert kast. Intet unntak denne gangen. Runde 2 ble preget av mye interessante scores sammenlignet med runde 1. 

I Open var det Jesper Braathen og Henrik Skjønstad som dro til med den sterkeste runden med en vill score på -11! Mulig de misforstod formatet da de spilte akkurat samme score runde 1. Dessverre for dette paret representerer en av spillerne Skien frisbeeklubb som resulterer i at de ikke kan få tittelen som klubbmester i pargolf. Uavhengig av dette spiller de en ekstremt sterk runde! Bra spilt! Sander Svardal og Oskar Lunde følger opp sin sterke runde 1 med en god -2 runde 2. Oskar Lunde puttet ekstremt godt under denne runden og fulgte eksempelvis opp Sanders kjempedrive på hull 14, og satte en putt fra C2 for eagle! Tredjeplassen på runde 2 går til Thomas Aske og Tien Van Le med en god runde på 0

I Amatør er det Even Selander og Patrick Selander som trekker det lengste strået i runde 2  med en sterk runde på under alternate shot. Også for dette paret er det representanter fra en annen klubb som medfører at disse ikke kan få tittelen. Andreplassen i runde 2 går til Robin Oprann Hansen og Jørn Andre Andersen med solide +4 på runden. Dette sender de opp til delt andreplass totalt! Tredjeplassen på runde 2 går til Dag Einar og Kristian Heitmann med sin sterke runde på +6

I Mixed viser Anna Aas Bamle og Even Gulliksen hvorfor de er en fryktet duo med en sinnsykt god runde på -4. Dette er den nest beste scoren under runde 2. Mixedklassens andreplass går til Charlotte Holtsdalen og Christoffer Ajer Leerstang som leverer sin runde på +17

Resultater:

Open: 

1. Oskar Lunde og Sander Svardal, -17 totalt.

2. Andreas Ekelund og Sondre Elle, -15 totalt.   

3. Espen Esse og Tommy Jacobsen, -12 totalt.

Amatør:

1. Robin Oprann Hansen og Jørn Andre Andersen, 0 totalt.

2. Omar Martin Mortensen og Pål Løvdal, +3 totalt.

3. Dag Einar og Kristian Heitmann, +3 totalt. 

Mixed:

1. Anna Aas Bamle og Even Gulliksen, -12 totalt.

2. Charlotte Holtsdalen og Christoffer Ajer Leerstang, +17 totalt. 





Sammendrag fra ukesgolf runde 2 (07.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 10. Mai 2024

Hei og hopp plastikkgærninger! 

De sier bedre sent enn aldri, og det håper jeg stemmer. Her kommer et litt forsinket sammendrag fra tirsdagens ukesgolf!

I kjent stil serverer Heistad oss en vindfull dag, men det stopper ikke oss! Hele 55 spillere møtte opp klare til kamp og det er utrolig gøy å se.

Vi begynner som vanlig med Open der det var 19 deltakere denne runden. Øverst på tronen finner vi Jesper Braathen som tydeligvis må ha funnet en vindfri luftlomme som fulgte han hele runden, for -6 i denne vinden er solide greier! Godt spilt Jesper! Back to back topp 3 finner vi Robert Madsen som heller ikke sparte på kruttet. Med en veldig sterk -4 sikrer han andreplassen denne runden, bra jobba! På tredjeplass har vi vår nyopprykkede juniorspiller Anders Kristian Westgård Pedersen med nok en god runde på -3. Forholdene tatt i betraktning er dette særdeles gode runder som knuser resten av feltet i Open. Bra jobbet alle mann!

Neste ut er Dameklassen der det var 3 deltakere denne runden. Mari Mo leverer en sterk +11 og tar førsteplassen. Ingen ukjent plassering for denne dama, og det virker som hun trives der! Synne Wangen tar en knepen andreplass med sin gode runde på +24. Like bak på denne rundens tredjeplass er Charlotte Holtsdalen kun ett kast bak med +25. Det er jevnt, og det er gøy!

I Viderekommen var det 12 deltakere denne runden, og det var så til de grader jevnt i toppen her! På en delt førsteplass med to dønn solide runder på +1 finner vi Jørgen Strømstad og Mathias Wangen. Ingen tvil om at Wangen-klanen etablerer seg på podiet denne runden! På en tredjeplass kun 1 kast bak førsteplassene finner vi Sander Kaupang som leverer en sterk kamp som nesten holder!

I Nybegynnerklassen var det 5 deltakere denne runden. Seirende ut kommer Eivind Straume med solide +6 på runden! En spiller som tydeligvis liker vind da dette er hans høyste registrerte runde på hans siste 16 turneringer. Bra spilt! Et par knepp bak Eivind kommer Sander Todal med en god runde på +8. Han satte personlig rekord på Heistad denne runden. Gratulerer! På tredjeplass havnet Mats Gulliksen med +12 på runden. Dette er to av to mulige topp 3-plasseringer for Mats Gulliksen. Bare å passe seg fremover!

Gjengen i Master stilte med 12 deltakere denne runden. De gamle er eldst, og det viser seg i denne rundens ukesgolf. Oliver Halliday danker ut feltet med en knallsterk runde på -7. Navnet Oliver kjenner alle til i PDSK, og det er heller ingen overraskelse at det var akkurat denne mannen som leverte den heiteste runden denne ukesgolfen. Fantastisk spilt! Noen knepp nedenfor er det en iherdig kamp om hvem som er den beste Jon. PDSKs egne Jon Henning Bergane trekker det lengstre strået denne runden og leverer en sterk runde på -2. Rundens nest beste Jon er Skiens egne Jon Espen Kolstad som ender kun 1 kast bak andreplassen. Godt levert! Vi venter i spenning på neste rundes Jon vs. Jon. 

I Juniorklassen er det 4 deltakere i ukens runde. Finn Skrabeklev leverer så til de grader denne runden med -7, delt toppscore med Oliver Halliday. Dette er Finns høyeste rangerte runde de siste 16 turneringene, og han spiller nesten 100 poeng over egen rating. Kjempebra jobba! Andreplassen går til forrige ukes vinner, nemlig Eirik Grotnæss Einarsen. Han spiller en solid runde på +1. Gøy å se at kampen i juniorklassen er i gang! På denne rundens tredjeplass har vi Noah Reis Eriksen med en god runde på +3. Bra jobba! 

_______________________________________________________________________________________________________

- Rundens CTP-vinner (Hull 2) er Jørgen Strømstad.

- Rundens enkleste hull er delt mellom hull 12 og 15. Begge spilte 0,3 kast under par i snitt.

- Rundens vanskeligste hull er hull 7. Denne spilte 1,4 kast over par i snitt. 

- Det var ingen birdies på hull 5 denne runden. 

- Kim Vonka Nilsen klinket til med en ace på hull 12 denne runden. Gratulerer! Dette er forøvrig det samme hullet som ble acet runde 1. 

- 20 av 55 spillere traff øya på hull 10 denne runden. Dere er flinke! Til alle oss som bommet: Vi må skjerpe oss! 




Klubbmesterskap pargolf 11. mai

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 10. Mai 2024

I morgen smeller vi i gang med klubbmesterskap i pargolf. Det gleder vi oss veldig til!
Vi ser nå at kriteriene for deltagelse ikke har vært tydelige nok, så flere vi ikke kjenner som har meldt seg på. Vi tar den på vår kappe, og lar alle som har meldt seg på delta:) Pargolf er er uformell spillvariant, så lit raushet er bare på sin plass her;)

Vi gjør det midlertidig sånn at det er kun par som består av to spillere som konkurrere for PDSK som kan bli klubbmestere.

Rausheten gjelder overfor dere som allerede har meldt dere på. For dere som enda ikke er påmeldt så skal begge være medlemmer av PDSK for å kunne delta. Og det er er som sgt bare par som representerer PDSK som kan bli klubbmestere. Så om du feks er medlem i både PDSK og Skien Frissbeeklubb er du velkommen til å delta, men kan ikke bli klubbmester om du representerer Skien i turneringer.

Beklager utydelighet rundt dette fra oss! Håper løsningen er ok:)

Sees i morgen!




Sammendrag fra ukesgolf runde 1 (30.04.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 1. Mai 2024

Årets første ukesgolf er unnagjort, og gode resultater er verdt å vise frem så herfra og ut vil sammendragene komme på løpende bånd! 

For en perfekt start på sesongen! Ideelle vindforhold, temperaturen stiger og PDSKs spillerglade medlemmer er fortsatt like ivrige. Hvis resultatene fra runde 1 er det som setter standarden for sesongen har vi mange ville scores å se frem til! Det er tydelig at ingen har ligget på latsiden i vinter! 

Hele 43 spillere børstet støvet av sekken klare for kamp, og for en kamp det ble!

Vi begynner med Open som hadde det største feltet i denne runden med 17 spillere. Den rettmessige kongen av Gulset stikker av med seieren i dag, og hvis dere lurer på hvem det er så er det Andreas Ekelund. For en fantastisk start på sesongen. Det er tydeligvis mulig å få i både pose og sekk for med -10 på runden, drøssevis av birdies OG en ace på runden holder det godt til seier. Bra jobba! En skulle tro at -10 sikret seieren med god margin, men tro om igjen. Pustende i Andreas sin nakke finner vi Robert Madsen og Jesper Braathen på delt andreplass med -8 på runden! Jesper Braathen fortsetter sitt solide spill fra forrige sesong og har ingen ambisjoner om å trykke på bremsen! Robert Madsen er en spiller som har hatt stigende kurve og det er godt å se deg i toppen! 

I Dameklassen var det bare en deltaker i går, og det er lett seier for Charlotte Holtsdalen! Til tross for ingen utfordrere er det fortsatt solid spilt. +22 på runden, 2 birdies og 12 poeng over egen rating leverer Charlotte en god runde! Vel fortjent!

Viderekommen pleier å ha et bredt felt i PDSKs ukesgolfer, men det virker som at flesteparten der fortsatt er i dvale. Heldigvis var det 3 deltakere der i gårsdagens runde, og disse 3 stilte mer enn klare til kamp! På topp finner vi John Kristian Grønli med en solid runde på +6. Dette er kun hans 3. registrerte runde på metrix, og allerede en seier i ukesgolf. Det er sterkt! På andreplass finner vi forrige sesongs 3. plass i KM klasse nybegynner, nemlig Omar Martin Mortensen med +9 på runden. Gøy å se at neste steg tas, og det blir spennende å følge utviklingen i løpet av sesongen! På tredjeplass finner vi kongen av nord, Jonas Budal Kostamo med +12 på runden. 

I Nybegynner er det 7 spillere i denne runden. På førsteplass har vi et nytt og kommende stjerneskudd fra Skien, og spilleren er Kristoffer. Han har spilt alt han eier og makter etter han startet i fjor sommer og det er synlig. Med +5 på runden og 30 poeng over rating leverer han en sterk runde og tar seieren komfortabelt. 4 kast bak på +9 finner vi Mats Gulliksen som leverer en god runde. Topp 3 registrerte runder for han. Godt jobba! På tredjeplass med +12 på runden havner Espen Dalene. Solide og kontrollerte kast som havner i fairway er gjennomgående i Espens spill. Bygger han videre på dette blir det en skummel spiller fremover!

I Master har vi 11 deltakere på runden, og det er tydelig at vinterdvalen er over for den eldre garde! Jon Espen Kolstad, leder av Skien frisbeeklubb, tar en rask visitt for å vise oss hvordan vi skal spille Heistad. Med en dundrende -6 på runden tar han seieren i det sterke masterfeltet. Bra spilt! Jon Henning Bergane fortsetter sitt solide spill fra forrige sesong og leverer en solid runde på -4. På tredjeplass skjer det ting. Verner Jenssen, Terje Eriksen og Magnus Skrabeklev spiller alle -3 og deler tredjeplassen. Jevnt og godt levert av masterklassen! Spesielt godt av Magnus Skrabeklev som går sin høyeste registrerte runde med god margin! 

Til slutt har vi Juniors! Det var 4 deltakere og Eirik Grotnæss Einarsen stikker av med en knepen seier etter en solid runde på 0. Dette er gutten som nylig acet hull 9 på Heistad så det er tydelig at han har bært med seg momentum derfra. Godt spilt! Kun 1 kast bak lusker Finn Skrabeklev på +1. Godt spilt og veldig nære. Vi satser på mye kniving mellom dere denne sesongen! På tredjeplass havner Simon Johnsen med +5. En god runde med hele 5 birdies. Litt færre bogeys så er du helt oppe og nikker med resten! 

_______________________________________________________________________________________________________

- Andreas Ekelund fikk ace på sitt første kast denne runden. Startet på hull 12 og kaster rett i bøtta!

- Hull 12 spiller som dagens enkleste hull med gjennomsnittlig 2,6 kast. Hull 7 spiller dagens vanskeligste med gjennomsnittlig 6,2 kast. 

- Kun 15 spillere traff øya på hull 10 denne runden. Kun Theo Olsen satte putten fra DZ for å redde par. Nice one!